Heldag med museum och klipp

I går eftermiddag hände det roliga saker! Det så varma och fina fredagsvädret byttes på eftermiddagen ut mot stora moln, men regnet höll sig undan oh det blev fint igen på kvällen. Och klippt blev jag, och den korta frisyren blev som vanligt både skön och snygg. Tycker jag, i alla fall, men jag skiter i vad någon annan tycker. Vokalensemblen Urkraft bjöd på en gratiskonsert utanför konserthuset som jag kikade på innan jag träffade kompisen och kollegan Malin.

Vi gick och käkade thaibuffé, och sen promenerade vi genom stan bort till Fotografiska museet. Hon hade inte varit i Gamla stan på evigheter, så det i sig blev en upplevelse! Det var en intressant utställning om Olympiska spelen genom tiderna, med väldigt många intressanta bilder. Konst och historielektion i ett, bra! Eftersom varken hon eller jag är särskilt bra på att gå mycket, blev det många pauser, och det såg nog ganska roligt ut när vi försökte kämpa oss upp för en trappa!

Fotografi, kamera

När vi hade kikat klart mötte bästa M oss utanför, och vi satt på uteserveringen en stund innan vi promenerade iväg till stationen för hemfärd. Hann prata ikapp litegrann, för det var ju länge sen (säkert ett par veckor!) vi sågs. Tog mig till Södertälje, där älskaren R mötte mig med bil och körde oss till lantstället. Vid det laget var jag helt slut efter en lång, men härlig dag! Hade skitkul, och lider gärna av det i dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/heldag-med-museum-och-klipp/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: