Hojhumor

Jag såg ett helt underbart klipp från älskaren Rs motorcykeltripp i helgen, där hans ena kompis råkade köra ner i en liten bäck! Det såg så himla kul ut, vi garvade i flera minuter! Själva hojen gick det sådär med, den behövde lite reparationer efteråt, men kompisen verkade någorlunda hel. Klippet är filmat med hans hjälmkamera.

Så sjukt kul, han kör väldigt långsamt och liksom välter ner i vattnet. Sen ställer han sig upp, kollar på vägen, och kollar på R och den andra kompisen som redan har åkt iväg, sen kollar han på hojen. Vägen, hojen. Öh, hjälp, vad nu då? Där är vägen, där är cykeln. Jag är inte på cykeln, och cykeln är inte på vägen. Hmm…

När de upptäckte att han inte följde med, vände de. Motorcykeln syntes inte alls från vägen när de kom tillbaka, så förvirringen var total! I slutet av filmen står de och försöker dra upp hojen. Kompisen som körde i diket till vänster, den andra till höger, och R står nere i diket och kommer upp först på slutet. Haha! Allt gick bra till slut, och de kom hem helskinnade. Tack Martin för att du delade med dig, sjukt roligt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/hojhumor/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja det verkar vara något förvirrat… 😛 Men vilken tur att han inte skadade sig!!!

  1. Ja, det gick bra förutom några grejer på cykeln som behöver ses över! 😀

  • monicasch on juni 12, 2012 at 18:27
  • Svara

  Skadeglädje. Så kallas sådant!

  1. Jag kommer alltid att tycka att det är roligt när folk ramlar!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: