Jag är äcklig!

Uhh, så jobbigt och äckligt allting blev. Åkte med svärmor till stan för att handla lite, och jag mådde så himla konstigt och dåligt. Ryggen var helt slut, jag har sovit dåligt, ätit för lite mat och för mycket värktabletter i relation till det. Mådde litet halvrisigt innan, men det gick över när jag åt. Vi knallade runt lite på stan, och jag var tvungen att sätta mig stup i kvarten för jag hade ont. Eller att en våg av illamående svepte över mig.

Avslutade turen med en sväng in på stormarknaden för att handla, och på väg ut gick vi förbi deras café där de serverade korv. Då blev det bara för mycket, och blev akut illamående. Satte mig några minuter, men det hjälpte inte. Så jag var helt enkelt tvungen att gå ut, och så fort som möjligt röra mig till kortsidan av huset. Riktigt så långt hann jag inte innan jag kräktes, och så stänkte det på mina nya skor! Faaan! Som tur var (för dem alltså) var det ganska folktomt, mitt på dagen och skolavslutningar i dag.

In på toaletten, kräkas upp resten av dagens mat, tvätta skorna och ansiktet. Sen mådde jag bättre en timme eller två, innan det var dags igen. Ynk! Sov tre timmar, åt en nektarin och lade mig igen. Svärmor kom med en tallrik mat, men den gick inte ner. Tog en tugga, sov ett par timmar till. Vaknade och kände mig riktigt okej, och åt de här för att inte utmana ödet.

Fantastiskt god vattenmelon från Spanien
De var sjukt gott med melon, och var inte alls särskilt svårt att få ner. Sen fick jag ont i magen igen… Nu blir det snart sängen, jag mår som en hund. Och så känns det som om jag har feber, kallsvettas i omgångar och får värmeslag dessemellan. Inte kul, säkert någon sorts maginfluensa.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/jag-ar-acklig/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuni 8, 2012 kl. 20:38
  • Svara

  Men fy te rackarns! 🙁 Krya på dig snart!!! Annars kommer DrUllrika på besök och då kan det bli katastrof.

   • juni 8, 2012 kl. 21:10
   • Svara

   Oh, hjälp! Tack snälla, det är så sjuuukt äckligt!

  • Anna Mariajuni 8, 2012 kl. 22:56
  • Svara

  Så gräsligt – ”nära-döden-upplevelse vill jag kalla det. Så snart jag hör någon prata magsjuka, då tror jag att jag har det. Nästan så jag föredrar mitt knäonda före magsjuka, men bara nästan. Krya på dig kära du!

   • juni 8, 2012 kl. 23:00
   • Svara

   Tack! Det är så vidrigt, men förhoppningsvis går det över i morgon… Enda fördelen med den här influensan, det går fort!

  • monicaschjuni 9, 2012 kl. 00:36
  • Svara

  Kors! Jag fick akut våldsamt magknip när jag var och handlade och visste inte vad jag skulle ta mig till. Är för fisförnäm för att skita på mig på Hemköp. Kastade mig hemåt men var tvungen att ränna in på närmsta muggställe. Har väl aldrig uppskattat den pizzerian förr.

   • juni 9, 2012 kl. 08:48
   • Svara

   Fy fasen! Ja, det hade varit ännu värre än att kräkas! Pizzerior, räddare i nöden!

  • piafiajuni 9, 2012 kl. 04:21
  • Svara

  Hej Klara! Ett pyttelitet tips om magen är ut-och-in på grund av mediciner: ProViva! Sambon min tål inte t.ex. pencillin så värst bra, så en urgammal (:-) sköterska tipsade honom om detta. Och det funkar faktiskt! Hoppas du mår bättre snart!

   • juni 9, 2012 kl. 08:54
   • Svara

   Tack för tipset! Ska prova det, det är så himla svårt att äta normalt när magen är knasig, och då blir ju det mesta annat knasigt också! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.