Jobbigt och små grodor

Det var strålande sol hela dagen i går! Blå himmel och varmt, så vi började dagen med ett dopp. Eftersom vissa av oss var så morgonpigga, började tjatet om att gå till badplatsen redan halvåtta. Runt nio var vi där, och havsluften var inte helt varm ännu, men det är alltid skönt med ett dopp ändå! Satt i solen och fikade lite efteråt. Såg en havsörn.

Sedan blev det lunch, och därefter tårta och kaffe i hagen tillsammans med alla sommargäster i området. Stången kläddes och det dansades till små grodor och andra slagdängor. Inte jag, förstås, det skulle aldrig falla mig in. Allsång och dans är nog något av det värsta jag vet. Det finns absolut ingenting trevligt med det. Själva fikat är dock väldigt mysigt.

Dans runt midsommarstången,

Sen var jag helt död, så vi försöka vila en stund. Det gick inte, för jag råkar vara väldigt populär just nu, förrän älskaren R så nobelt klev upp och lurade med sig barnet ut. Då låg jag en halvtimme, för att kanske orka med kvällen. Allt hade varit mycket trevligare om jag hade varit lite piggare. Hur som helst, nu blev det inget särskilt alls. Sitta på en stol och äta, ungefär. Gå och lägga sig alldeles för tidigt, för att det inte fanns mycket annat att göra, och man skulle ändå bli väckt tidigt. Nja, förmiddagen var bra, sen var allt bara jobbigt. Bättre lycka nästa år.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/jobbigt-och-sma-grodor/

2 kommentarer

  • Tofflanjuni 23, 2012 kl. 16:53
  • Svara

  Oj oj, hoppas midsommardagen är bättre! Vi har varit ute på promenad i det gråa vädret.Slagits med mygg och skit.

   • juni 23, 2012 kl. 17:06
   • Svara

   Nja, det suger ganska hårt här just nu faktiskt! Myggjävlar överallt här också.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.