Kanske får börja jobba snart…

Nu är jag tillbaka i stan igen. Tanken var ju, att förutom att jag ska roa mig i helgen, att jag skulle börja jobba på måndag. Min arbetsförmedlare ringde i går förmiddag och lät allmänt uppgiven, för det var inte klart. De hade glömt att det inte finns något kollektivavtal på arbetsplatsen (en välgörenhetsorganisation), så de behövde en massa fler papper. Och både på arbetsplatsen och Arbetsförmedlingen är folk på semester, och går inte att nå. Djup suck.

Sedan återkom han på eftermiddagen, och sa att nu hade det lossnat lite, så det hängde på om någon av cheferna ville ta beslut i dag eller i morgon. Själv skulle han inte vara där i morgon, och frågan är vem, om någon, som meddelar mig om det blir klart då. Hur jag ska göra annars har jag ingen aning om. Så vi får väl se hur det utvecklar sig under dagen, ska hålla telefonen nära. Djup suck igen.

Telefon

Jag är i och för sig inte särskilt förvånad, men det suger verkligen som fan om de inte får det färdigt. De ringde förresten från datorkursen och frågade var jag höll hus, och påstod att arbetsförmedlaren inte hade avanmält mig. Berättade det för honom, men det hade han visst gjort, och så sa han att de inte verkade ha så bra koll på saker. Han pratade med de ansvariga på kursen om mig för ett par veckor sedan (när jag fått jobb i stället), och då hade de inte ens några uppgifter om att jag skulle komma. Vafan. Nu går jag och vilar en stund, jag har sovit fyra timmar, och har dessutom blivit sjuk. Crap.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/kanske-far-borja-jobba-snart/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.