Lök

Tänkte göra potatisgratäng i dag, innan det är för sent. Alltså, innan det bara finns färskpotatis att tillgå en tid. Men jag tror att det räcker med en lök i, eller…?

Lök, potatis, vitlökMonstergrönsak. Världens största lök vägde 7,7 kilo, förresten, och drogs upp i Storbritannien. Jag har aldrig förstått grejen med att odla så stora grönsaker som möjligt, för att sedan ställa ut dem. Vill man inte ha så goda saker som möjligt, eller en stor skörd av hög kvalitet? Nä, för vi tittar bara på våra grönsaker… Vad är grejen med en pumpa som väger 600 kilo, om man ändå inte knappt kan flytta den eller förvara den? Ja, ja. Det är säkert roligt. Jag föredrar en god potatisgratäng.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/lok/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.