Min glamourösa helg

Jaha, snart är ännu en helg slut. Har inte gjort något särskilt alls, förutom en släng av magsjukan. Älskaren R borde komma hem i eftermiddag någon gång, äntligen. Det har varit så sjukt tråkigt väder, ända sedan det där doppet den 22 maj. Regn, åska, kyla. Ungefär som en vanlig julafton… I går eftermiddag öppnade sig himlen igen, och allt blev bara mörkt, blött och lite mer tråkigt. Fy fan. Jag mådde i alla fall riktigt bra och kunde käka igen.

Utsikt vid hav och brygga på lantstället, mörka moln

I morgon skulle jag ju ha börjat jobba (egentligen i torsdags, men whatever), och det blir ju inte av på åtminstone en vecka till. Det kommer säkert att vara 25 grader och strålande sol varenda dag när jag väl börjar, det skulle inte förvåna mig. I och för sig trevligt det också, men synd att inte kunna ta vara på det. D-vitamin är ju tydligen väldigt bra mot smärta.

Just ja, jag var ju hundvakt i går! Det gick bra, men hon var lite orolig för att inte husse och matte var hemma. Så fort jag distraherade henne var hon sitt vanliga jag, men det ynkades som sjutton däremellan. Mellan dusterna av spöregn var vi ute och kastade boll, nosade efter katten och promenerade till soptunnan. Spännande, va? Så här i retrospekt en väldigt glamourös och actionfylld helg – och den är inte slut än…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/min-glamourosa-helg/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Min helg har inte innehållit så mkt mer än ”måsten” så den har inte heller varit så spännande.

    1. Inte så roligt jämt när det är så. 🙁

  2. Men skönt att du mår bättre, magsjuka är för jävligt!!!

    1. Ja, det gick över ganska fort! Först tror man att man ska dö, sen önskar man att man vore död, sen är man frisk. Haha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: