Mörka skuggor och mulande

På väg till stan i går eftermiddag när vi skulle se mörka skuggor på bio, såg det ut som om någon sån där hemsk tiggare som spelar ”musik” hade varit i farten, för det låg en halvrutten tomat på golvet i tunnelbanevagnen.

Mötte syrran på Centralen, och så gick vi och käkade på en kinakrog i närheten. Det var typ ett helt berg med mat, men jag lyckades mula i mig allt! Sen fick vi de två sista biljetterna till filmen om mörka skuggor av Tim Burton, ”Dark shadows”, på raden längst fram och längst ut. Obegränsat med benutrymme – bra, men duken var lite för högt upp. Det blev ganska bra till slut ändå, och filmen var riktigt rolig! Helt klart värt att spendera två fribiljetter på! Köpte en alldeles för stor godispåse.

Sen fick jag hjälp att handla lite, och så åkte vi hem till mig och lökade. Syrran letade reda på en geocache på vägen hem till mig, vi töntade oss med att fota grimaser på tunnelbanan som två fjortisar, och sen drack vi te (inte the eller té) och glodde lite på TV hemma innan vi damp i säng. Så, förutom att min tunga sticker ut, är vi lika?

Arga Klara och hennes syster

Nu väntar en väldigt lätt frukost, så att vi ska kunna mula ordentligt med brunch på båten. Tur att jag övade i går kväll då! Klockan tolv seglar (?) vi iväg ifrån Strandvägen, så jag ska boka en taxi och göra mig lite vacker. Var det någon som sa regn, förresten? Det vräker ner. Katter och hundar, ösvräker.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/morka-skuggor-och-mulande/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariajuni 17, 2012 kl. 12:11
  • Svara

  Önskar er en fin dag på båten – cats and dogs till trots :).

   • juni 17, 2012 kl. 13:15
   • Svara

   Tack!

  • Tofflanjuni 17, 2012 kl. 13:07
  • Svara

  Cats and dogs här med. Jag vill OCKSÅ ha en syster!!! Men jag har ju valt fru Hatt till min storasyster! 😀

   • juni 17, 2012 kl. 13:21
   • Svara

   Ja, det är trevligt med systrar! Självvalda är den bästa sorten, men min naturliga är bra också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.