Mot jobbet!

På väg till jobbet! Det var länge sen jag skrev något sådant, ett halvår närmare bestämt. Men nu är jag tillbaka, och det känns bra. Har tänkt försöka spara på färdtjänstresorna, och bara använda dem hem, tills jag får extraresor för jobb. Annars kommer alla årets resor ta slut, om det nu tar tre veckor för dem att behandla mitt ärende. Och det vore illa. Visserligen går det att ansöka om fler, men så många får man faktiskt inte ändå. Det känns ganska snålt tilltaget, när man är runt 30 och faktiskt ganska aktiv fortfarande.

Hur som helst, i den mån det går tänker jag försöka åka kommunalt en gång om dagen. Förhoppningsvis är det mindre folk nu på somrarna, men det går färre bussar också. Får utvärdera efter den här veckan. Det känns lite konstigt att vara tillbaka, faktiskt. Ska försöka uppdatera mig lite snabbt gällande skatteavdrag, och se om datorsystemet sitter i ryggmärgen fortfarande. Annars får jag skriva ner uppgifterna från inkommande samtal med papper och penna, och då rasar axeln och armbågen på en timme.

Laptop dator

Mina arbetstider är 9-13, och av högen av arbete jag såg, som inte har hunnits med de senaste veckorna, så kommer jag ha mycket att göra hela tiden. Det är bra. Och så ska det bli kul att umgås med alla på kontoret igen, helt fantastiska kollegor där. På något sätt känns det som om jag har jobbat där i flera år, men så är det naturligtvis inte. Jag känner mig bara så välkommen och uppskattad, och det är mycket värt. Ska bara ta mig dit först…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/mot-jobbet/

2 kommentarer

  • Tofflanjuni 18, 2012 kl. 13:51
  • Svara

  Hoppas att allt har gått bra!!!!!

   • juni 18, 2012 kl. 14:24
   • Svara

   Jadå, mycket! Nu: Vila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.