Myggracket

Jag glömde ju det viktigaste av allt från gårdagens shoppingtur på Clas Ohlson – min elracket mot mygg, flugor och andra insekter! Jag ska gladeligen elektrifiera alla småjävlar som tar sig in i sovrummet, eller förpestar min tillvaro inomhus.

Myggracket från Clas Ohlson

Det var en riktigt kraftig variant, ihopfällbar och med dubbelt nät och barnsäkra knappar. Den kostade inte tio spänn, som vissa plastiga varianter gör, så jag förväntar mig stora resultat. Det vill säga massdöd och förflyttande av myggpopulationen, när de inser att de bara dör här.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/myggracket/

2 kommentarer

  1. Jag vill se bildbevis sen på dina massakrer!!!

    1. Ska bli! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.