Ovisshet

Jaha, min arbetsförmedlare ringde inte i går. Alltså har jag ingen aning om vad som kommer att hända mig på måndag, eftersom han inte är där i dag. Hade det varit klart i går hade han ringt (sa han). Jag undrar om de på arbetsplatsen ens har hört något om det som pågår nu, jag måste ringa och kolla med dem så fort de öppnar och morgonrushen har lugnat ner sig. Sen ska jag ringa Arbetsförmedlingen och fråga vad fasen jag ska göra, eller om det finns någon där som kan svara. Uruselt.

Det är ju mycket möjligt att de tar ett beslut under dagen, men då måste ju någon ringa och meddela mig. Det kan väl inte vara upp till mig att gissa när jag ska börja, och infinna mig varje dag tills att det är klart? Det är ju ändå Arbetsförmedlingen som har tagit två veckor på sig, jag hade ju fått börja jobba för länge sen annars. Och jag kommer att behöva förbruka hela årets färdtjänstresor för att de inte kunde sätta ett ordentligt startdatum från början, så att jag kunnat få ett intyg. Tack, då vet jag i alla fall att jag inte ska gå ut mycket under resten av året.

Så irriterande. Förkyld är jag också. Ska försöka städa lite i dag, om jag orkar. Men jag har ingen lust. Har ingen lust med något alls. Inte fick jag tag i några jordgubbar till älskaren Rs födelsedag i går heller, men lite kex och ost blev det i alla fall. Nu: Tona håret. Det ser så tråkigt ut.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/ovisshet/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • piafia on juni 15, 2012 at 13:17
  • Svara

  Usch, detta är så tråkigt: när man VILL göra rätt för sig, när man VILL att saker och ting ska fungera: DÅ finns det inkompetenta myndigheter som VÅGAR påstå att man själv gjort fel, slarvat eller struntat i. Uteblivna ursäkter. Klara Blicken 🙂 : DU borde bli anställd inom en myndighet, då skulle det hända saker! Och många döskallar skulle mista jobbet. Sen kan du ifrågasätta dem om uteblivna papper, som de visst ojsan glömt att skicka. På riktigt! Och jag sänder fastnat krull i håret på alla dem som vågat bråka med dig! HA! mvh Pia

  1. Hahaha, vad härlig du är! Ja, alltså folk generellt har svårt att ge hård kritik till anställda, och det är nästan omöjligt att sparka någon bara för att de är dåliga på sitt jobb! Och folk vågar inte säga vad de tycker av rädslan för att stöta sig med någon. Who cares, om någon tar kritik personligt så är det den personens problem! Det resulterar i dödkött på arbetsplatser och dåligt utfört jobb. Blä!

 1. Fy fan så dåligt att inte höra av sig! Så nu vet du ingenting när du ska börja, alltså?! MORR! 👿

  1. Hade jag inte uthärdad 51 samtal före i telefonkön, berättat om läget och tjatat på två personer hade jag inte fått veta något. Till och med handläggarna jag pratade med tyckte att det var konstigt och dåligt, tack och lov, så de löste problemet och gjorde klart pappersarbetet. Så nu vet jag! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: