På resande fot

På måndag, tidigt som fyfan, åker jag tillbaka till Umeå igen. Samma procedur som sist, två dagars plågande (med hopp om bättring, förstås) i rad, och hem på tisdag eftermiddag. Av någon anledning var det dyrare att bo den här gången, men jag antar att det är för att många har lite klämdagar då. Röd dag på onsdag. Fortfarande kallt i Umeå, men det är inte mycket bättre här heller just nu.

Är redan fruktansvärt less på resandet. Det är sjukt jobbigt, tar mycket tid och kraft. Och de har fortfarande inte gjort någon behandling jag inte redan provat några gånger, men förhoppningsvis kommer det också snart. Men nu blir det först ett besök hos min vanliga sjukgymnast. Det var en månad sedan vi sågs sist, och det har inte hänt ett skit. Som vanligt. Åkte med älskaren R till jobbet tidigt i morse, och hem därifrån.

Det fanns fortfarande ingen frukost hemma, konstigt va? Nu ska jag beställa färdtjänst och leta reda på några träningskläder som är rena och hela. Man måste ju anstränga sig lite när man inte är alldeles ensam på lantstället, när det är dags för träning. Det blir ett jäkla flängande fram och tillbaka i dag. Arbetsförmedlingen, den framtida arbetsplatsen, sjukgymnasten. Och jag har redan varit på resande fot i två timmar…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/pa-resande-fot/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.