Så trött, så trött

Jag är så trött, så trött. När jag väl är framme på jobbet och har saker att göra är det ingen fara, då går jag på autopilot. Men vägen från sängen till skrivbordet på kontoret känns helt oöverstiglig när jag vaknar. Intyget ska vara på Färdtjänstkontorets bord i dag i alla fall, så lite av det allra jobbigaste kommer att gå över. Så småningom. Jag kommer hem, slår på datorn, skriver, surfar, lägger mig och vilar.

Laptop dator

Sen är det dags att äta något, och om jag orkar lagar jag en riktig middag. Annars är frukt, kvarg, yoghurt och ägg lättfixat… Sen vilar jag lite till, och längtar efter sängen tills jag faktiskt går och lägger mig. Då kan jag inte sova, för att jag har ont. Så ont. Sen börjar det om från början.

Skönt att det är kort vecka, så här första arbetsveckan också. Det lär ju inte bli så mycket vila i helgen, för det händer saker och vi ska umgås. Shit, vad jobbigt, kanske någon tänker, på ett ironiskt sätt. Ja, faktiskt. För även det kan vara ansträngande. Men på söndag, då ska jag vila!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/sa-trott-sa-trott/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Gött med kortvecka! Själv är jag en sån där arbetslös slö jäkel så jag ser knappt skillnad på måndag eller lördag;-)
    Njut du av din lediga dag på söndag!
    Kram K

    1. Det ska jag verkligen! Kram!

  2. Glöm inte bort, också, att du faktiskt blir skittrött av att jobba – det var ju ett tag sen. Jag brukar tänka på det för egen del när jag känner mig slut. Men jag har ju inte lika ont etc som du – är inte ett dugg avundsjuk. Hoppas flärdtjänsten, som vännen Jontas säger, fixar sig nu!!!

    1. Visst är det så, fast det är ju inte så många timmar! Haha, flärdtjänst! 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.