Sista påminnelsen om tävlingen!

Sista påminnelsen om tävlingen som pågår just nu, som ni hittar här! Det är ett bra pris, nämligen ett presentkort på 500 kronor hos Whiteaway.se!  Hos dem kan man hitta riktigt billiga vitvaror och allt som hör till köket och tvättstugan. Det är ju inte så ofta man är på jakt efter vitvaror, men de har väldigt många spännande köksprodukter. Kaffebryggare, köksredskap, strykjärn, glassmaskiner eller mixer. Dessutom har de locktänger, fotbad, hårtorkar, rakapparater och vågar, bland mycket annat.

Dessutom har de även allt man kan tänkas behöva gällande personvård, eller alla möjliga sorters hushållsapparater. De har prisgaranti, fri frakt och obegränsat returrätt, dessutom erbjuder de uppbärning, bortforsling och installation av vitvaror.

tävling, vinn presentkort värt 500:- hos Arga Klara i samarbete med whiteaway.se

Tävlingen pågår två dagar till, och avslutas alltså den 17 juni. Om du vill vara med och tävla hittar du som sagt information och regler här, eller klicka på den lilla tävlingsrutan i menyn till höger. Det är lätt – vem som helst kan vinna!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/sista-paminnelsen-om-tavlingen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.