Sömnmaraton

Älskaren R var ju lustig i går kväll… Nog för att jag var skittrött, men han var nog ännu tröttare. Alla värktabletter gjorde att jag inte kunde somna när jag lade mig och vilade en stund på kvällen. R lade sig i sympati bredvid mig (och hamnade under mig), och somnade som en stock. Han slocknade vid halvsju, och strax före åtta gick jag upp. Han låg kvar och sov, och trots att jag lyckades väcka honom ett par gånger, så gick han inte upp.

Jag försökte locka med te och mackor, kramar och en film. Han sa ja till allt, och somnade om lika fort. Klockan elva kröp jag ner i sängen, och tvingade honom att gå upp och borsta tänderna. Kul kväll! Jag var ganska nöjd ändå, med huvudvärk och helt stört ont i ryggen. Han försökte väcka mig halvåtta i morse, och var hur pigg som helst. Inte jag, jag sov vidare. Gick upp till smattrande regn, storm och fem plusgrader. Dumpade genast alla planer på att vara ute.

Har fortfarande inte så mycket att äta, så vi måste åka och storhandla i kväll. Inte kul, men det är alltid folktomt på stormarknaden på lördagkvällar. Å andra sidan är det tomt på hyllorna och personalen ibland också, men det får man ta. Ryggen knasar som fan efter allt flängande och resande fram och tillbaka i går, så jag klarar inte av att trängas i alla fall. Fem plusgrader, fyfan. Ska jag behöva ta fram vantarna igen?!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/somnmaraton/

2 kommentarer

  1. Det där med vantar på kände jag också för idag trots att vi har haft rena ’värmeböljan’ jämfört med er – har varit säkert minst sju-åtta plus!

    1. Ja, haha! Känns dumt att ta fram dem i juni, men det är för kallt att vara utan!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: