Spara eller slösa

Vet ni vad som händer den här veckan? Något väldigt trevligt för ganska många – Skatteverket börjar betala ut återbäringen! Jag ska få drygt sextusen spänn, och det är jag överlycklig för! Det är ingenting jag riktigt behöver eller har lust att köpa, tror jag. Skor för sommar och jobb har jag redan, så jag kanske ska lägga pengarna på hög i väntan på sämre tider. Inte för att jag förväntar mig att det ska bli sämre, men man vet aldrig. Eller kanske man ska unna sig något skönt bara för att man kan?

Pengar, mynt och sedlar. Spara eller slösa?

Förra året fick jag betala några tusen efter att ha sålt en lägenhet året innan. Och året innan dess fick jag typ tio spänn tillbaka, det räckte ju ungefär till en glass. En jävligt liten glass. Jag läste att de allra flesta antingen lägger återbäringen på hemmet, eller så sparar de pengarna. Sen följde shopping, ganska självklart. Ska du få något tillbaka, och vad har du tänkt göra med pengarna?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/spara-eller-slosa/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jepp, jag får över fyratusen tillbaka! Och dem är det bäst att jag sparar eftersom min tidsbegränsade anställning tar slut den 31 juli.

  1. Jag tror jag ska spara rubbet också, kanske unna mig en god måltid någonstans, men inte mer. Gå till tandläkaren kanske… Skönt att inte vara helt barskrapad när det behövs!

 2. Jag har lovat min häst ett nytt täcke för dom 400kr jag får tillbaka 😛

  1. Trist att inte få mer, men en bra investering!

   1. Fick tillbaka 16000kr förra året. Så 400kr känns inte så kul. :/ Förra året köpte jag dock en bil eftersom min hade rasat. Bra investering det med 🙂

    1. Oj, härligt! Inte så kul med bilen, men himla lägligt att få så mycket då. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: