Superkrafter och sjuk

Jag sov så fruktansvärt dåligt i natt, förresten. Fick feber igen, och låg och svettades och frös om vartannat, och så den där förbannade rethostan, som blev mycket värre. Vaknade sjukt många gånger mellan tre och sex, sen var det kört att ens somna om. Mina lungor var på väg upp, och jag behövde verkligen en dusch. Ont i hela kroppen. Trodde förkylningen var på väg bort, men kroppen fick väl en chock i går.

Drömde att jag låg på sjukhus efter att ha fått ett svärd genom kroppen, som gav mig nån sorts superkrafter. Min läkare och sjukgymnast från rehabstället på Lidingö var där, men jobbade inte så mycket mer än att hålla mig sällskap. Sjukhuset hade nämligen bara två rum. Morgan Freeman var överläkare. De kom med tårta gjord av godis, och jag demonstrerade hur högt jag kunde hoppa (flera meter), och hur bra jag var på att klättra. När svärdet togs bort blev jag normal igen, men med en skitstor sårskada.

Svärd. Superkrafter

Måste fortfarande handla mat, vet inte hur jag ska orka, men nu är vi på väg. Håll tummarna. Ska gå omkring som en zombie och peka, så får älskaren R plocka. Blir jag trött sätter jag mig på en bänk och blundar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/superkrafter-och-sjuk/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.