Tomt

Visst är det kul när man ska göra en macka, tar fram pålägg, öppnar smörasken och den är tom? Mummel… Det värsta är att jag inte vet om det är jag eller älskaren R som har ställt in ett tomt paket i kylen! Eller alltså, självklart var det inte jag. För så tankspridd är jag väl inte? Visst, trött och jävlig, men inte nödvändigtvis disträ.

För inte kan man väl ha trott att det finns tillräckligt mycket kvar för att bre en smörgås, eller steka något? Nä, det här kan nog inte vara mitt verk…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/tomt-2/

2 kommentarer

  • Christinajuni 13, 2012 kl. 10:04
  • Svara

  Det där är lika irriterande som när någon ställt in ett mjölkpaket med typ tre droppar kvar i så man tror att det finns tillräckligt hemma!
  Och det är samma här att det absolut inte kan vara jag själv som …….eller?

   • juni 13, 2012 kl. 10:07
   • Svara

   Precis! Nej nej, det kan inte vara vi själva… Eller?! Hahaha! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.