Tomt

Visst är det kul när man ska göra en macka, tar fram pålägg, öppnar smörasken och det ser ut så här i den? Mummel… Det värsta är att jag inte vet om det är jag eller älskaren R som har ställt in ett tomt paket i kylen! Eller alltså, självklart var det inte jag. För så tankspridd är jag väl inte? Visst, trött och jävlig, men inte nödvändigtvis disträ.

en tom ask bregott som stod i kylskåpet
För inte kan man väl ha trott att det finns tillräckligt mycket kvar för att bre en smörgås, eller steka något? Nä, det här kan nog inte vara mitt verk…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/tomt-2/

2 kommentarer

 1. Det där är lika irriterande som när någon ställt in ett mjölkpaket med typ tre droppar kvar i så man tror att det finns tillräckligt hemma!
  Och det är samma här att det absolut inte kan vara jag själv som …….eller?

   • juni 13, 2012 kl. 10:07
   • Svara

   Precis! Nej nej, det kan inte vara vi själva… Eller?! Hahaha! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.