Trasigt finger

Mitt jävla finger gör fortfarande ont efter att jag skar mig i fredags, förra veckan. Det gick ihop hyfsat snabbt i alla fall, men sen sprack det upp igen häromdagen. Svårt att inte använda ett trasigt finger, eller att blöta ner det, men det har gått över förväntan i alla fall. Ett tag var fingret lite blått och rött, men det gick över… Det lär ju bli ett skitfult ärr, men det är knappast så att det är särskilt kosmetiskt störande. Och skitfula ärr verkar ju vara min grej, efter ryggoperationen.

Så här ser fingret ut nu. Inget blod, men en sårskorpa (till alla som inte tål att se!). Det var tur att nageln var där och stoppade upp kniven, annars hade det nog blivit ännu djupare. Det lär ta två veckor till innan det läker, i min takt. Jag fattar inte varför jag har så dåligt läkkött, och jag har alltid haft det. Vad kan man göra för att förbättra sånt? Jag äter nyttigt, käkar extra vitaminer och mineraler, och motionerar redan…

finger med djupt skärsår. Trasigt finger.
Apropå blod, när jag skulle tvätta såret efter att de sprack upp häromdagen så hade jag bara jodlösning tillgängligt. Hällde ut några droppar över såret, och torkade bort det överflödiga med ett hushållspapper. Och vilken färg har sån där lösning? Jo, roströd. Det såg ut som en väldigt stor blodfläck… Väldigt kul att lura stackars älskaren R med ett trasigt finger, haha!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/trasigt-finger/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: