Utflykt och shopping

Vi åkte till “stan” här på lantstället i dag, för att promenera och ta en fika någonstans. Det började regna när vi åkte, men det sket vi i. Gick runt i lite butiker på jakt efter ett bra paraply, men de flesta som fanns var slappa och instabila. Till slut hittade vi ett som var bra, på Clas Ohlson. Men när älskaren R tog ett paraply från stället så ramlade alla andra ut också, hahaha!

Alla paraplyer på Clas Ohlson ramlade omkull när vi tog ett...Hittade även en liten snygg radio för 99 spänn. Har inte haft någon radio på lantstället, och det är något jag har saknat. Och så kan jag ju köra min musik i telefonen genom den också. Fast det låter förmodligen bättre i den riktiga musikanläggningen… Men det blir bra om man är ute, eller inte orkar böja sig. Köpte ett par smågrejer till, lite batterier och en sladd, fastän jag inte hade plånboken med mig. Tog bara med mig lite lösa fikapengar, så R stod för betalandet. Tur!

Sen fikade vi på ett dåligt café dit vi inte ska gå tillbaka, och åkte en sväng runt i nejden och kollade på badplatser. Det går ju att bada precis nedanför huset, men det är så långgrunt att det inte blir mycket till simmande. Men nu har vi sett ut några stycken som ska provas i sommar. Hela turen blev nästan fyra timmar lång, och sen var jag trött, så då blev det inte så mycket mer. Puh. Åker direkt till jobbet härifrån i morgon bitti, så det är dags att packa ihop lite och göra någon nytta, för en gångs skull.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/utflykt-och-shopping/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Konstateras kan, R är INTE släkt med Mary Poppins! 😛 Hoppas att du skrattade riktigt högt i paraplyaffären!

  1. Hahaha, det gjorde jag! Tyvärr var paraplyerna i en väldigt ensam hörna, och alldeles för lite folk runt omkring… 😀

 2. Så synd! 😆

  1. Verkligen synd! Han gör säkert bort sig igen…

 3. Gud vilken underbar blogg du har!

  Jag har just nu veckans blogg som du kan vara med i.
  Jag kan säga med en gång att du har stor chans att vinna!

  Tack för en fin blogg <3

  1. Tack snälla, vad kul att du tycker det! Ska kika in till dig!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.