Värdelös dag

Nu är det lite lugn och ro igen här på lantstället. Alla åkte redan på förmiddagen, och jag har äntligen vilat lite. Det har varit helt omöjligt, när det ska rullas runt i sängen och pratas oavbrutet vid varje försök. Det spelar ingen roll hur trevligt det är, jag orkar inte mer än en dag, särskilt inte efter jobb utan färdtjänst och alldeles för lite sömn.

Regnet kom i natt, och det har inte alls varit särskilt fint väder i dag, förrän nu. Allting är stängt och allmänt tråkigt, så vi tog en lång smärtsam promenad vid lunchtid. Letade grodor i den där dammen där vi såg grodyngelstim för några veckor sedan, men nu såg vi ingenting. Övervägde en båttur, för det var i all fall vindstilla, men efter lite käk på eftermiddagen var jag trött igen. Och hade ont. Älskaren R ville hitta på något, men jag orkade inte. Så jag har legat i soffan själv och haft urtråkigt hela eftermiddagen. Värdelös dag.

Är skittrött nu också, för jag har inte sovit något, så jag kommer nog inte att hitta på något i kväll heller. Ska se om vi hittar ett spel eller något, för jag håller på att gå under av tristess och trötthet.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/vardelos-dag/

2 kommentarer

  1. Kanske ska sända dig mitt nya kortspel. Det kan man spela i eeevigheters eeevigheter. Ingen av oss vinner – för vi är så dåliga!.. Ni kanske är bättre på sport än vi???

    1. Haha! Njae, det tror jag inte, vi avskyr sport och sportfrågor med brinnande passion!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: