Varmt

Det börjar bli så härligt varmt ute nu! Är så glad att slippa tjocka jackor och tröjor! Sommaren är verkligen min årstid. Jag älskar värmen och solen, och lyser verkligen upp! Älskar att gå klädd i somriga klänningar, att bada, att äta glass (det är lite konstigt, för det är jag så gott som aldrig sugen på vintertid), och slippa pälsa på mig så fort jag ska ut.

Arga Klara äter glass

Jag har mycket badande att ta igen i sommar, eftersom jag hade badförbud hela juli och augusti förra året på grund av ett infekterat operationssår. Egentligen har jag en hel sommar att ta igen, för jag var helt däckad i drygt två månader… Jag längtar verkligen nu. Har inga stora planer förutom att jobba, jag ska inte åka någonstans (vad jag vet), och inte göra något speciellt heller. Men det gör ingenting egentligen. Vad ska du göra i sommar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/varmt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.