Varning för regn

Ehh… Vi ska åka på skärgårdstur i morgon, men det har kommit en Klass 1-varning för regn, och lite åska! Jävligt irriterande, här vill man sitta på däck i solen, men får nöja sig med varma byxor inomhus. Nåja, det blir säkert trevligt i alla fall, bara jag inte glömmer paraplyet.

Smhi varning för regn i Stockholm

Nu ska jag åka in till stan och träffa syrran, för vi ska käka och gå på bio. Det blir den nyaste Tim Burton-rullen med Johnny Depp, och jag kommer inte ihåg vad den heter. Syrrans val, för det var en del av födelsedagspresenten, typ. Men den är säkert ganska bra, jag brukar gilla hans filmer. Förutom ”Alice i Underlandet”, den var så dålig att jag reste mig och gick därifrån mitt i.

Vi ska käka kinesiskt, tror jag. Enkelt, gott och nära, det ligger ett par som är riktigt bra på Vasagatan har jag för mig. Jag gillar inte friterade prylar med sötsur sås (som förresten görs av nyponsoppa, visste ni att kinesiska restauranger är de som köper mest pulvernyponsoppa i Sverige?), det är tråkigt. Föredrar nudelrätter och lite mer smakrika kombinationer. Hur som helst, det blir en bra kväll!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/06/varning-for-regn/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Hehe ja det trodde jag med 🙂 va kul att du vill vara med, jag tror dom är jätte bra att springa i faktiskt 🙂 Kram

    1. Vore kul att testa nån gång!

  2. Grattis till jobb! Hoppas du har haft det trevligt med syrran och biobesök och att vädret inte alls blir vad som lovas!

    1. Tack! Trevligt är det, nu håller jag bara tummarna för vädret också! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: