Restaurangbesök i Svärdsklova

Så glad över min nya säng! Riktigt skönt att slippa ligga sömnlös, och vakna av smärta. Visst, det händer ändå ibland, men inte alls lika ofta som i den gamla mjuka sängen. Det blev hyfsat fint väder efter lunch i går, så jag försökte tjata på älskaren R om att vi skulle bada. Som sagt, han hade ju lovat att göra saker som jag vill göra!

Ändå kom han med bortförklaringar om att han bara skulle sätta upp en stor insektslampa först, som ska bränna upp buggarna (så att jag inte har någon användning för mitt racket inomhus!), och sen var det något annat som skulle göras. Tönt. Till slut hotade jag med att åka iväg och roa mig någonstans, men då hajade han till och följde glatt med!

På kvällen åkte vi till en restaurang en bit bort, Svärdsklova, som är hyfsat nyöppnad och inte helt billig. De serverade grillbuffé, och visst var köttet gott, men utbudet på buffén var väldigt litet (två sorters kött, en sås, två korvar), och resten imponerade inte alls. Inredningen var helvit, tråkig och dessutom sliten och trasig, porslinet var (som servitrisen själv uttryckte det) skitigt, kaffet var blaskigare än i England på 70-talet, och delar av personalen inte alls professionell. Kommer inte att återvända, dessutom är utsikten finare från lantstället. Sällskapet var dock väldigt bra!

Åt grillbuffé på restaurang Svärdsklova. Inte alls imponerad, tyvärr.

Tog en tur i området efteråt, och kollade in ett nybyggt område i närheten. De säljer kåkarna, som inte ens imponerar, för fyra miljoner. Visst, närhet till vatten, men inte så att det ens syns från alla hus. Det kan man få ett litet hus i Stockholm för, eller en herrgård i Jämtland. Sjukt, och många husplattor står fortfarande obebyggda, eftersom de inte får tomterna sålda. Undrar om de som redan har köpt hus där känner sig lurade eller dumma, för det borde de göra. Nåja, man gör som man vill med sina pengar…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/10271/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.