Åker skidor och kliar

Jävla myggbett överallt! Samlade på mig nästan tio stycken i helgen när jag var ute i naturen och plockade svamp. Jag är så överkänslig, att de fortfarande är stora som enkronor och kliar så in i helvete. Jag har ett på skinkan, ett på benet, tre i nacken och resten på armarna. Vilka as, jag skulle haft med mig mitt myggracket ut i skogen!

Inte nog med att det är jobbigt som fasen när jag blir biten, de biter mig ofta också. Myggor gillar ju vissa personer bättre än andra, och det beror på att de dras till speciella dofter. Nätläkarsajten Webmds har gjort en kartläggning över vilka ämnen som är mest populära hos myggorna, och de har kommit fram till att dofter som utsöndras av svettiga, gravida, överviktiga, personer med hög sexlust och de med högt kolesterolvärde drar till sig mer mygg! Hahaha! Hmm, jag är inte svettig, gravid eller överviktig, och jag har inte högt kolesterol…

Mygga

Jag drömde jävligt skumt i natt. Min grå katt skulle tävla i att gå rakt fram, eller helst springa, men på en bana som var en halvmeter bred. Bara det hade varit svårt för honom, men på banan bredvid skulle svärisarnas yviga hund kuta. De kom ungefär en halv meter, sen hoppade hunden på katten, som gick åt något annat håll och därmed förlorade. Och så var det något om bröllop i familjen, men med helt okända människor. Jag fattade lika lite som vanligt, men tävlade i längdskidåkning. Inte konstigt att jag inte är utvilad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/aker-skidor-och-kliar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • piafiajuli 18, 2012 kl. 18:11
  • Svara

  Tittade på ett australiensiskt hälsoprogram härom-när-det-nu-var, iallafall, de påstod att de som har blodgrupp 0 blir mest stuckna. Kan ligga något i det, hälsningar Myggmagneten…

  1. Haha! Ja, det gör det säkert! Har ingen aning om vilken blodgrupp jag har (det står på listan över saker att ta reda på), men av myggbetten att döma skulle jag väl gissa på 0…

  • Tofflanjuli 18, 2012 kl. 22:02
  • Svara

  Myggorna gillar blodgrupp 0, som sagt, läste jag häromdan. Kanske är du en riktig nolla? 😉

  1. Det vet vi redan! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.