Alla är upptagna…

Det var så mycket på jobbet i går, att jag glömde käka min lunch. Vi var ganska få, och det är alltid som mest att göra på måndagar. Det går liksom inte att stoppa i sig en macka när man pratar i telefon stup i kvarten. Sen när telefonerna stängdes av mellan 12 och 13 var jag upptagen med att svara på frågor och försöka komma ikapp med det jag höll på med, så mackan fick följa med hem igen.

Det går riktigt fort att åka till och från jobbet nu, för det är knappt någon trafik. Hinner knappt skriva något, så jag tar en stund med en kopp kaffe när jag kommer fram, och vilar lite om det behövs. Apropå ingenting, ergonomen från Arbetsförmedlingen har fortfarande inte hört av sig. Jag ska ringa och höra varför det inte har skett hittills, och fråga när det blir av. Förra svängen jag jobbade hörde hon av sig två månader efter att jag slutat, men jag är ju sämre nu. Och jag har ingen aning hur lång tid det tar från besöket till jag får hjälp heller.

Nu, tack vare någons goda vilja, får jag lön i knappt två månader till. Jag vill inte sjukskriva mig, trots att jag redan nu är mestadels liggande från det att jag kommer hem efter lunch, tills jag går upp dagen efter. Med undantag för att gå upp och fixa middag. Det fungerar alltså väldigt dåligt, men medicineringen är inte optimal heller. Med lite otur blir jag helt utan något starkare än den dagliga dosen om 4 gram långtidsverkande paracetamol snart, men jag ska till rehab i morgon och höra om någon av läkarna kan förnya mina recept – om de inte är på semester allihop…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/alla-ar-upptagna/

2 kommentarer

  • Tammyjuli 3, 2012 kl. 11:27
  • Svara

  Suck, det låter inget vidare hur du mår. 🙁 Hur många timmar jobbar du per dag? Fyra? Kanske du bör prioritera om och tänka på att ha en bra livskvalité? En deltidsjukskrivning kanske gör att du orkar mer och får ut mer av dagen. Kan verkligen förstå att du ligger i sängen så fort du kommer hem från jobbet. Jag jobbar inte än och blir ändå helt slut bara jag gör EN sak om dagen. Hoppas du får tag på läkarna så att de kan fixa till din medicinering! Ha en bra dag, 🙂

   • juli 3, 2012 kl. 13:08
   • Svara

   Tack snälla! Ja, fyra timmar om dagen. Det är bara ett sommarjobb, så jag började för två veckor sedan och slutar den sista augusti. Det känns så dumt att sjukskriva sig när någon är hygglig och faktiskt anställer mig, och så blir väl alla chanser till eventuella timmar i framtiden förstörda… Vi har ju kommit fram till att jag inte fixar mer än fyra timmar om dagen, men FK tycker att jag kan leta efter något jag kan göra hemifrån. Livskvalitén är ganska låg just nu! 🙂 Försöker kämpa så gott det går. Tack igen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.