Älskade kattjävlar!

Katterna är ute på grönbete, verkar det som. Har aldrig sett dem käka så här mycket gräs någon gång! De är ute så fort det inte är för regnigt eller för varmt, men kommer inspringandes så fort de måste gå på muggen eller käka lite. Idioter, hela hagen är en enda stor toalett, men de verkar inte fatta att man kan kissa utomhus också. De ligger gärna i solen, men när det blir lite för varmt söker de skugga. Som den här, under ett stuprör…

Solkatt, min grå luddskalle söker skugga under ett stuprör!

Ibland kommer den stora farliga hunden och lägger sig på vår tomt för att kolla på katterna. Hon vågar inte gå fram själv, men min grå luddskalle går gärna fram och kikar. Så länge det är en meter eller mer mellan dem går det bra, men om katten börjar kuta kan hunden självklart inte låta bli att följa efter. Så man kan ju inte riktigt påstå att de är polare ännu, men de accepterar varandra i alla fall.

De sover på mig, båda två katterna. Mysigt! Det gör de oftast bara när vi inte har setts på några dagar, annars har de svårt att ligga och sova så nära varandra. Det blir svårt när jag vill ligga på älskaren Rs bröst och sova, men de verkar inte bry sig om att de blir runtskuffade. Jag skulle bli skitsur om jag försökte sova och någon flyttade på mig hela tiden! Älskade kattjävlar, så mysiga de är!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/alskade-kattjavlar/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.