Åska och logistik

Jäklar vilket oväder det var i går efter lunch! Precis när jag slutade för dagen öppnade himlen sig, och det vräkte ner. Åskan hade bestämt sig för att hålla till precis där jag stod och väntade på taxin, och jag hörde knappt vad jag själv tänkte. Inte för att det var något särskilt intressant i och för sig, men det kan ju vara kul att hänga med i sitt eget liv.

Hur som helst, hem kom jag, och efter lite logistiska övningar lyckades vi alla fyra komma till lantstället, med mat och två katter. Älskaren R, som bara fått fyra timmars sömn mellan allt jobbande, var lite hängig. Stackarn. Men allt hade gått bra, och de var färdiga tio minuter innan åskan hade gjort stället strömlöst. Det skulle ha blivit ett skitdyrt blixtnedslag om det kommit tidigare, haha! Kvällen spenderades med snack och lite vin, alla var ganska trötta efter veckan.

Nu har vi fått i oss någon slags frukost, och jäklar vad gott det var. Har inte haft vanlig frukostmat hemma på en vecka, så frukosten har bestått av lite tonfisk, några digestivekex, knäckebröd utan pålägg eller en proteinbar. Precis som middagarna, och luncherna. Inte så kul. I dag väntar stora äventyr för vissa av oss, och lite mindre för de övriga. Jag hör till de som inte ägnar mig åt några stora utsvävningar i dag… Vad ska du göra i helgen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/aska-och-logistik/

2 kommentarer

    • Linajuli 15, 2012 kl. 13:56
    • Svara

    Min helg har bestått av vinmiddag hos en kompis, grillfest igår som slutade i utgång och idag bara slöa och fika. Mycket trevlig helg 🙂

    1. Åh vad roligt! Kan behövas en slödag efter sånt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.