Baddagen

Jag har badat! Flera gånger dessutom! Vi packade oss iväg med handdukar, picknick, böcker och radio till en stor badstrand ett par mil bort, i strålande solsken. Och det var så underbart härligt att bara slappa lite i solen och varva med dopp! Tyvärr var det ännu mer långgrunt än hemma, och 50 meter ut gick vattnet fortfarande bara upp till knäna. Men det var en skön sandbotten, så det var bara att lägga sig ner ändå.

Ben i solen på en sandstrand

Klarade inte riktigt av att ligga direkt på stranden med bara ett par handdukar, det gjorde alldeles för ont. Min bränna kommer alltså att bli väldigt ojämn, fast det gör å andra sidan verkligen ingenting. Eftersom fotbilder på strand är i det närmaste obligatoriska, bjuder jag dessutom på en med min beiga och älskaren Rs kritvita fossing. Bara för att bevisa att jag inte har mördat karln!

Fötter i sand på stranden

Framåt tvåtiden mulnade det på, så vi åkte hem igen. Lycklig. Det var så skönt! R klagade faktiskt inte en enda gång, och medgav att det var riktigt skönt. Och så är det lite roligt att titta på andra människor runt omkring på stranden, som en gubbe med alldeles för genomskinliga, vita badbyxor. Eller den lilla tjejen som glodde så mycket på min glass, att hon inte såg vart hon gick och snubblade på en stor trädstam, stackarn. Nästa gång blir det nog badklipporna vid naturreservatet i närheten, för där är det så djupt att man kan simma!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/baddagen/

2 kommentarer

  1. Ha ha ha, underbart att se att R lever! Men du… det där med fötter… Bleka fötter… *ryser* (Du skulle se mina… De är verkligen vidrigt fula och äckliga!!!)

    1. Jag vet, hela R är blek som en Ipren! Han behövde verkligen komma ut och lufta dem lite!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.