Bättre med bandage

Måndag morgon, och det regnar igen. Det är jag i och för sig van vid, men det är inte upplyftande. Det kändes nästan lite kallt ute i morse, för jag har väl vant mig vid 25 grader nu… Sjukt skönt att slippa kaoset i tunnelbanan i alla fall, det var hemskt att åka i går. Skumpigt utav bara fasen, nästan så att man åker av sätet.

Vi får se hur det går att skriva på tangentbordet i dag, men handlederna och händerna är mycket bättre efter bara tre dagar med bandagen. Armbågarna och axlarna är det ingen skillnad med, men det är inte de som hindrar mig mest i skrivandet. Förhoppningsvis går det bättre att jobba med dem på, jag är i alla fall lite hoppfull.

Ska åka till Globen efter jobbet och plocka upp en egen mousetrapper att ha på jobbet också. Nu lånar jag en av en kollega som har avstått sin egen för min skull hittills, och det funkar inte i längden. Ska hämta den på Arbetsförmedlingen, för ergonomen hade en liggande. I det här fallet lånar de ut utan att ha utvärderat min situation, eftersom de hade gjort fel igen och hon har semester. Det är ju… Alltid något.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/battre-med-bandage/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.