Blått blod och sol

Vi klarade oss ifrån regnet och begav oss ut i skogen en timme för att samla ihop lite blåbär till en paj! Den här gången gick vi inte ifrån varandra, och lyckades skrapa ihop en och en halv liter. Sen kände jag att jag inte skulle komma hem om jag fortsatte, trots dubbel dos värktabletter. Så här snygg var jag sen! Man skulle kunna tro att vi hade styckmördat någon…

Händerna är blå efter att ha plockat blåbär

Sen insåg vi att det blev väldigt mycket blåbär till bara en liten paj, så jag tog fram den allra största ugnsformen jag kunde hitta. Den blev ändå ganska full, men ju mer bär eller frukt, desto bättre! Är dessutom inte särskilt förtjust i pajdeg, så det här blev helt i min smak!

En ugnsform full med blåbär, ska bli blåbärspaj.

På eftermiddagen kom solen fram, så jag drog fram en solstol och en dyna. Kraschade på en gång och sov en stund, och det var väldigt varmt när jag vaknade! Älskaren R ville sova längre, och jag gjorde ingenting en stund. Kom med en massa roliga förslag (förutom bärplockningen), som att skjuta lite med luftgevär, bada eller sitta och fiska på bryggan. Konstigt nog gick inget av förslagen hem, men vänta bara. Han har sagt att jag får bestämma när jag är här på helgerna, och i morgon kommer han nog inte bli så nöjd. Men det kommer jag att bli!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/blatt-blod-och-sol/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 22, 2012 kl. 00:06
    • Svara

    Eh… lever R? Kan vi få se om han är intakt??? Om så är fallet, gissar jag att Klara bestämmer att det ska söndagsbadas!! Am I right???

    1. Han är fortfarande i en bit, lovar! 😀 Vi SKA bada!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.