Blond hårfärg

Utväxt är fult. Riktigt fult, och vanligt. Om man bestämmer sig för att färga håret i en färg som ligger långt (mer än ett par nyanser) ifrån sin naturliga, varför håller man inte efter det också? Det tar ju bara ett par veckor tills det ser dumt ut. Har man många nyanser och slingor i färgen syns det självklart inte så mycket, men en blond hemmafärgning (om man inte är naturligt blond) kräver mycket jobb och uppdatering för att hållas snygg.

Eller ja, snygg var väl att ta i. De flesta som försöker sig på en blond hemmafärgning brukar inte lyckas på långa vägar lika bra, som när det görs av någon som faktiskt kan och arbetar med det. Eller är det någon som faktiskt tror att hårmodellerna på färgförpackningarna har använt sig av just den produkten och gjort det själva? Nej, jag trodde väl inte det.

Dessutom är det ofta samma ansikte på många närliggande nyanser, någon har bara korrigerat hårfärgen och hudtonen lite, så att det ska passa ihop. Photoshop är bra! Själv håller jag mig till mörka toner nära min egen nyans, så jag skipper den hemska utväxten.

Tona håret billigt, Mood hårfärg


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/blond-harfarg/

2 kommentarer

  1. Håller med dig om att hemmablonderingar inte är någon större höjdare. Själv brukar jag endast slänga i en toning då och då för att få lite fräsch färg. 🙂

    1. Det gör jag också, även om man kör nästan samma nyans som sin egen så blir det lite roligare och fräschare!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: