Celebrity rehab

Med rubriken menar jag självklart inte stället där jag själv har gått på rehab för ryggen, utan TV-programmet där diverse B- och C-kändisar i USA försöker bli drogfri hos den (förmodligen mer) kända Dr. Drew. Det är ganska underhållande, på ett förnedrande vis. Jag har sett tidigare säsonger, men av den nuvarande har jag bara sett ett, i måndags.

Jag tror att det här är säsong 5, och kändisstatusen bland de medverkande har sjunkit drastiskt för varje omgång. Jag kände bara igen två; Bai Ling, skådis, och Steven Adler, före detta trummis i Guns N’ Roses. Han var med i en tidigare säsong också, och är ganska rolig. Om man bortser från att han är ganska pajad i huvudet, så är han lite lik mig. Säger precis det som faller honom in, och stör sig på folk som bara söker uppmärksamhet.

Han blev skitarg på någon porrskådis som var med, som inte ville erkänna att hon var alkis (steg 1), men som sa att hon var tvungen att dricka innan jobbet. Och det såg ut som om hon började grina varje gång Steven sa något, eller ens kom i närheten, vilket gjorde honom ännu argare eftersom det gav henne uppmärksamhet. Till slut sa han ”Jag skulle också supa om jag hade fyra kukar i ansiktet på jobbet!”, hahaha! Jag med, och jag gillar inte ens sprit. Byt jobb, börja läk och eliminera problemet, kanske?

Hur som helst, ganska lustigt program. Har varit i alla fall, när mångas gamla idoler var med, helt förfallna. Min favorit är helt klart Gary Busey, som inte bara hade drogproblem utan även en hjärnskada efter en olycka. Han trodde ibland att han var där för att hjälpa de andra, haha! Rekommenderas för er som gillar misär, idioter och barnsliga argument. Måndagar, Kanal 5, 22.00.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/celebrity-rehab/

2 kommentarer

  • Tofflanjuli 11, 2012 kl. 14:14
  • Svara

  Jag har sett på det nån gång och tycker att alla deltagare verkar mer eller mindre galna. Såg ett avsnitt där den där Bai Ling hade klättrat upp på ett tak… Tokfia… Och pilsk var hon också! 😆

   • juli 11, 2012 kl. 14:32
   • Svara

   Hahaha! Ja, galna var nästan en underdrift… Men ganska kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.