Eget grillparty

På lantstället, lugnt och skönt. Tog pendeln hela vägen ner till Gnesta, där jag för övrigt aldrig satt min fot förut, och blev upplockad av älskaren R. Det är så långt man kommer söderut med SL, och är faktiskt riktigt långt bort! Köpte en glass på vägen för att fira in helgen, sen hem och gosa upp katterna. Åh, så saknade de är när de inte är hos mig!

R skulle ändå i väg och grilla på kvällen, och eftersom det var sex mil norr om stan så orkade jag inte åka. 35 mil tur och retur, nja… Fick ändå grillat, eftersom jag blev inbjuden att käka hos svärisarna. 20 meter att gå, tur och retur, passade mig lite bättre! Dessutom kunde jag lämna middagen när jag inte orkade längre, utan att behöva bry mig om de övriga gästerna – det fanns ju inga andra.

I dag ska det regna, ovanligt va? Får se om vi åker någonstans, eller om vi stannar här. Kanske plocka lite blåbär, om det finns några. Eller ja, R plockar och jag sitter på en stubbe och tittar på och käkar de bär jag orkar böja mig efter. Det skulle sitta jäkligt fint med en bit blåbärspaj efter maten faktiskt! Eller några smörstekta kantareller. Hmm, ska nog starta operation övertalning…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/eget-grillparty/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.