En doser på kontoret

I dag satt vi och käkade lunch nere vid vattnet, alla kollegor på jobbet. Riktigt härligt väder och skönt att vara med på. Eftersom jag jobbar 9-13 och de flesta har lunch mellan 12-13 blir man lätt lite utanför. Köpte en sallad och satt i gräset med den här mysiga utsikten. Det hände en så kul grej på jobbet i går, förresten. En söt byggnadsarbetare med gul hardhat (som en sån där doser i TV-serien Fragglarna, som bara byggde ställningar hela dagarna – fast sötare) skulle kolla på något rör som läckte vatten, och pratade med tjejen i receptionen om det.

Dagens lunch intogs nere vid vattnet i solen. Sen kom en doser till kontoret.

Hon sa att hon skulle sitta i rummet där resten av oss satt, men när han kom tillbaka för att prata om läckan var hon inte där. Han började helt enkelt prata med alla oss i stället, och en av tjejerna svarade som om hon visste vad det gällde. Då började en annan fnissa, och till slut skrattade vi allihop. Ingen av oss visste vad det handlade om! Han tog det hela med ro, och tur var väl det, eftersom det inte var honom vi skrattade åt! Sen frågade han: “Vad gör ni här inne egentligen?” och fnissandet var igång igen.

I morse när jag kom till jobbet möttes jag av en väktare, som sa att larmet hade gått. Gick runt och kollade, men inget saknades. Det framkom under dagen att den söta killen från dagen innan hade gått in till oss genom en utrymningstrappa från våningen ovanför (de bygger lite överallt i huset), innan vi öppnat kontoret för dagen. Tyckte lite synd om honom, eller hans chef, eftersom en larmutryckning kostar 10.000 spänn… Han stack in huvudet och hälsade under dagen, varpå fnisset började igen. Doser.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/en-doser-pa-kontoret/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.