Fel dag och tupplur

Jag var helt säker på att det var onsdag i dag, så det blev en trevlig överraskning när jag insåg att det snart är helg! Har eventuellt ett litet grillparty att besöka i morgon kväll – om jag orkar. Det är en bit att åka, och åt helt fel håll. Sen bär det av till lantstället, och det lär ju inte hända så mycket där. Avslappning, träning, kolla på när älskaren R slår sig på tummen när han renoverar fönster, läsa en bok och hångla. Ja, hångla. Vi har inte setts sedan i måndags ju! Jag kan ju bara hoppas att han klickar in här och läser, så att han rakar sig…

Jag var helt slut i går när jag kom hem från jobbet. Helt slut. Det är så länge till kvällen att jag undrar hur jag ska hålla mig vaken! Sover jag en stund brukar jag sova ännu sämre på natten, så det gör jag bara i undantagsfall. Men framåt åttatiden piggnar jag till, och när jag borde lägga mig vid tio-elva är jag hyfsat alert. Jävligt irriterande. Eftersom jag ändå sover lite dåligt kanske jag borde ta en tupplur, men jag hatar att känna mig så mosig efteråt. Nåväl, får väl prova.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/fel-dag-och-tupplur/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linajuli 19, 2012 kl. 11:59
  • Svara

  Det är skönt när det går åt det hållet. Så man inte tror att det är onsdag och det är tisdag! 🙂

  1. Det blev en glad överraskning!

  • Tofflanjuli 19, 2012 kl. 16:08
  • Svara

  Jag åker neråt landet i morgon och plockar upp mamma. Vi svänger väl in, dårå, på söndag när vi passerar! 😉 Närå, vi åker inte den vägen, men på tisdag ska vi söder och söder. Tänker vinka i alla fall!

  1. Jag ska vinka tillbaka! Eftersom jag inte vet när ni åker förbi är det bäst att jag vinkar hela tiden. 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.