Förvåning

Det är många taxichaffisar som kör färdtjänst, som verkar lite tveksamma till om de verkligen plockar upp rätt person, när de stannar. Att ha färdtjänst innebär ju inte nödvändigtvis att man är gammal, men ändå hör man många säga att jag inte var vad de förväntade sig. Det betyder bara att man inte klarar av att åka kommunalt särskilt bra.

Men alla är mycket trevligare när man åker färdtjänst, jämfört med när man bara tar en bil på gatan! Man får hjälp utan att behöva be om det, och de kör ända fram. Och det är så skönt att få den här hjälpen! Bara tanken på att slippa trängas med idioter som luktar illa och inte ser sig för får mig att le litegrann!

Det verkar kunna bli ganska bra väder i dag också, så jag tror att jag ska tvinga mig ut och gå efter jobbet. Vi får se hur det går med den saken, men jag ska försöka i alla fall. Nu: Registrera uppgifter i en dator i fyra timmar. För jag har faktiskt ett jobb ett tag till!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/forvaning/

2 kommentarer

  • Tofflanjuli 5, 2012 kl. 13:33
  • Svara

  Men det ingår i upphandlingen att de ska hjälpa i och ur bilen etc. Så när jag åker med mamma får jag hjälpa, jag åker som vårdare! (Vilken vårdare sen…)

   • juli 5, 2012 kl. 13:54
   • Svara

   Haha! Ja, och de verkar bara ha valt de trevligaste chaufförerna också! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.