Fotmassage

Det är så fantastiskt skönt med fotmassage. Helt underbart avslappnande och härligt, om man litar på att den som masserar inte kittlas. Jag har hotat älskaren R med att jag flytta långt bort om han petar mig mellan tårna, och det verkar ha funkat bra. Fotmassage är en av få saker som faktiskt får smärtan i ryggen att lindras lite för stunden.

Jag har faktiskt aldrig provat någon annan form av riktig massage. Visst har folk klämt på mig, men knappast professionellt. Att ligga på mage för mig är något av det mest plågsamma jag kan utsätta mig för, så att ligga en halvtimme och bli klämd på finns inte i min värld längre. Och att stå eller sitta upp är ju inte särskilt avslappnande. Dessutom är jag väldigt känslig för beröring där nerverna är som mest trasiga. Skulle gärna prova, för all beröring och distraktion är bra. Men hur löser man det? Visst, jag skulle gärna prova professionell fotmassage också, det kan ju vara ljuvligt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/fotmassage/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaschjuli 12, 2012 kl. 19:31
  • Svara

  Kan det funka med jetstrålar av vatten=jakotsi. Stavar helt säkert inte så men du fattar ändå.

  1. Nja, har lite svårt för sådant som bara berör huden. Visst kan det vara skönt om det inte är för starkt eller hårt, men man får ju inte den där sköna massagen då!

  • Christinajuli 14, 2012 kl. 10:35
  • Svara

  Förr var det ju så poppis med zonterapi – jag tänkte på det du skrev om att fotmassagen har en lindrande effekt på ryggontet. Kanske kan vara något att prova?
  Kram!… och ett fint veckoslut önskar jag dig.

  1. Ja, kanske det! Bra tips, det ska jag läsa mer om, tack! Kram och detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.