Fuktigt och ömt

Det regnade hela eftermiddagen i går och hela natten, så det kändes lite fuktigt i sängen i natt! Sov lite bättre i natt, men jävlar vad ont det gör att vända på sig. Så glad att jag har en säng som funkar bra hemma, för när det var så här varje natt höll jag på att bli tokig.

I går kväll hamnade vi i Motala, trots att vi inte tänkt åka dit. Två minuter efter vi klivit ur bilen blev jag stucken eller biten av något som surrade till, men jag såg inte vad det var. Det gjorde helt stört ont, och sen brände och dunkade det i armen hela natten. Är överkänslig mot alla sorts bett och sånt, så det blev stort, svullet, rött och ömt. Har aldrig varit med om att själva sticket eller bettet gjort så ont, men nåt elakt skitdjur var det.

20120729-085301.jpg

Promenerade längs Göta Kanal och i hamnen, käkade lite och njöt av en riktigt skön sommarkväll. Förutom armjäveln, som höll på att lossna. Det distraherade i alla fall ryggontet… Nu blir det Linköping i hundra blås, sen Ljungsbro, och kanske ett bad någonstans om morgonens fina väder håller i sig. I eftermiddag bär det hemåt igen. Med en miljon myggbett.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/fuktigt-och-omt/

2 kommentarer

1 ping

  • Tofflanjuli 29, 2012 kl. 09:48
  • Svara

  Ja i Motala finns det en massa otäcka kryp… (Det är sjön som drar till sig.) Hoppas armen är bättre idag.

  1. Mycket bättre, tack!

  • Insektsbett överallt! -augusti 13, 2014 kl. 09:30

  […] Jag har faktiskt aldrig blivit stungen av en geting – vad jag vet. Förra sommaren fick jag något som skulle ha kunnat vara ett getingstick, hela armen var svullen och i några minuter gjorde det […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.