Glassjakt

I dag har jag hängt med älskaren R hela dagen. Sov länge, åt frukost länge, duschade länge, och sedan gick vi ut på stan. Promenerade så gott det gick, dreglade över lite saker som vackra skrivböcker på NK, och kikade på böcker. Målet för dagen var Stockholms Glasshus, och vi satsade på den som ligger vid Valhallavägen. Till slut kom vi fram, men vid det laget var jag så sjukt hungrig, att jag ville äta mat först.

Käkade på kvarterskrogen bredvid, och fnissade lite åt fina damer i pyjamasbyxor som var ute med hundarna. Men då blev jag så mätt, att jag inte orkade någon glass! Så vi bestämde att ta den vi S:t Eriksplan i stället, så att maten skulle hinna sjunka undan lite. Och så blev det, åt en underbar mörk chokladglass och en fruktig sorbet. Dyrt, men absolut värt det, för R bjöd. Han får ju åka gratis på SL med mig!

Tre gånger åkte vi tunnelbana, korta sträckor, och vi träffade på en ny hemlös tiggare varje gång. Galet, men det är väl tyvärr många turister som ger pengar. Väl hemma gjorde vi inte så mycket mer, för jag orkade verkligen inte. Kaffe, bok, TV, dator, och vänta på att få gå och sova… R skulle fixa till min cykel så att jag kan försöka trampa lite när han är ute och springer, men det regnade så mycket att vi skippade det, och städade lite i stället. Inte lika kul, men nödvändigt. Nu ska vi spela något spel tror jag, innan det är dags att ladda för ny vecka…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/glassjakt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Allhjälpen i Umeå ABjuli 8, 2012 kl. 20:38
  • Svara

  Tack för titt

   • juli 8, 2012 kl. 20:57
   • Svara

   Hade inte tagit någon… 🙂

  • Farsanjuli 8, 2012 kl. 22:57
  • Svara

  Vet du inte att mättnadskänslan minskar om man äter glass?

   • juli 8, 2012 kl. 23:14
   • Svara

   Det hade jag glömt! Fasen, vi åkte dit i onödan då…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.