Hitta billiga resor

Det har ju blivit en hel del flygande för mig de senaste månaderna, fram och tillbaka till smärtkliniken i Umeå, och det är inte alltid lätt att hitta billiga resor. Är man ute i god tid är det oftast inget problem att hitta en prisvärd, men annars är det klurigt. Det är ingen idé att ens kolla på tågresor, för resan tar en hel natt och kostar betydligt mer. Obekvämt, och möjligt när man som jag har riktigt ont.

Jag använder mig ofta av sajter som jämför priser på flygresor, och nu har jag blivit tipsad om en som heter Skyscanner.se. Där kan man få en lite bättre bild över vilka bolag som flyger var, och dessutom välja om man vill utesluta några av dessa. Man kan jämföra priser på flygresor till hela världen, och det är riktigt enkelt och smidigt att hitta det bästa priset. Dessutom kan man leta efter både hotell och hyrbil på samma sajt, vilket spar lite tid. Och den finns som en app!

Skyscanner logo appNär jag reser någonstans utomlands blir det oftast till städer, för att se och upptäcka. Rom och Barcelona rekommenderas verkligen om man vill komma bort till något som känns helt annorlunda, men ändå är så pass nära att det inte är jobbigt att åka dit! I höst ska jag försöka hänga med till Hong-Kong, för det är inte många gånger i livet man får möjligheten att bo gratis på andra siden jorden. Det kommer bli en sjukt jobbig resa med 15 timmar på ett plan, och jag vet inte om jag fixar det. Men jag tänker prova!

Det var länge sedan det blev någon solresa för min del. Just nu finns det väl knappt några platser att tillgå till priser som är okej, med tanke på vädret! Om man kollar på statistiken på Skyscanner kan man inte bara se vilken månad på året som är billigast, utan även se vilka dagar i månaden som det är billigast att flyga. Och man behöver inte fylla i exakta datum eller destinationer, så är man bara lite flexibel kan man kanske få en riktigt billig resa ändå.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/hitta-billiga-resor/

2 kommentarer

    • Marie on september 28, 2012 at 03:13
    • Svara

    Då föredrar jag nog hellre riktigtbilligaresor.se resia.se eller supersavertravel.se

    1. Också bra! Det är nog mest en smaksak, jag gillar att de har en app.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: