Indiskt och böcker

I går kväll drog älskaren R med mig ut och käkade. När jag kom hem från jobbet däckade jag i soffan ett par timmar, sen blev jag nästan som en ny människa med lite smink och tabletter. Vi åkte in till stan och åt indiskt på söder, och jag beställde faktiskt in en öl, trots att jag inte är särskilt förtjust i det. Den här indiska varianten är så vattnig att jag faktiskt kan dricka den!

Jag var så hungrig att jag glömde fota maten (för det ska man tydligen göra när man bloggar…)! Till efterrätt delade vi på en gigantisk mango lassi. Efteråt var vi så mätta, att vi tänkte gå av oss lite kalorier. Promenerade mot stan och kollade på böcker. R hittade fem stycken, jag fastnade i en men valde ändå att inte köpa den just nu. Kanske när lönen kommer.

Kom hem vid halvnio, kissnödig som aldrig förr (trots att jag gick på toaletten två gånger efter den där skitstora ölen), och slappade resten av kvällen. Den blev inte så lång, för vi gick och lade oss ganska tidigt. Jag är ganska trasig i dag, men det var jag redan i går kväll innan vi åkte iväg. Hellre kul och trasig än tråkigt hemma och trasig likförbannat. Tisdag, nedräkningen till helgen börjar snart. Godmorgon världen, du ser ovanligt dyster ut i dag, förresten. Skärp dig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/indiskt-och-bocker/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 24, 2012 kl. 19:54
    • Svara

    Mycket söt uggla men va fan har den för ögonsjukdom?

    Och hur kan man titta på böcker utan att köpa??? 😉

    1. Klyft-ögon? Jag vet hur man gör! Man hittar en bok som verkar intressant, och så visar man den för R och säger: ”Den här kanske är något för dig?”. 😀 Oftast misslyckas det, men ibland går det vägen! Jag är dessutom ganska snål nu, och det finns många olästa böcker i hyllan fortfarande!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.