Kattherpes

Min söta, underbara luddskalle har haft lite problem med sitt öga igen. Inte något djupt sår, eller boxerulcus, som när han fick opereras, men tillräckligt för att störa honom. Efter ett par dagars ögondroppande blev det mycket bättre, och nu är det nästan som vanligt igen. Som vanligt är inte perfekt, eftersom han har fått en bit av hornhinnan borttagen på båda ögonen. De ser lite suddiga ut ibland, men han ser bra ändå.

Arga Klara och min grå, underbara katt som har boxerulcus.

Och jag tycker nog att han ser ganska bra ut också! Förutom lite skräp i ögonvrån (och vem har inte det ibland) så har han inga problem med att ha ögat helt öppet, eller med ljus. Stackars fjanten kommer nog få dras med det där resten av sitt liv, eftersom han har herpes. Det låter inget vidare, men kattherpes är ju något helt annat än det människor får. Hur som helst, jag är bara glad över att jag har honom kvar, och tänker gladeligen reparera hans ögon igen om det behövs!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/kattherpes/

1 ping

  1. […] försäkringen jag har på honom har i alla fall redan betalat sig, eftersom han har opererat båda ögonen. Om han bara kunde hålla sig på golvet framöver så blir allt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.