Kjolar

Jag skulle ju kika på en kjol när jag var i stan också, och först kollade jag på H&M där ena kollegan hade köpt sin. Fredag eftermiddag, sommarlov och semester – jag vände i stort sett i dörren. Sen gick jag till Indiska, där den andra kollegan hade hittat sin. Jag brukar nästan aldrig hitta något jag gillar på Indiska, men den här gången hade de supermånga fina kjolar – och andra saker!

Enkla svarta kjolar med resår i midjan hade de flera olika modeller av, och vet ni hur svårt det kan vara att hitta en sån? Jag har letat varenda gång jag har varit på klädjakt det senaste året! Dessutom var det rea, så jag fick med mig två stycken hem, en tight och lite kortare variant som blir bra till strumpbyxor, och en knälång med lite fall. Dessutom hade de en massa andra snygga saker, som inte hade så galna mönster som det brukar vara där. Är inte en mönstertjej…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/kjolar/

2 kommentarer

  • Sören Larssonjuli 11, 2012 kl. 14:37
  • Svara

  Hej trevlig blogg du har med mycket bra läsning! Kjolar kan man ju också hitta på nätet klicka här men det kanske är roligare att live shoppa?!

   • juli 11, 2012 kl. 14:45
   • Svara

   Tack Sören! Jag är inte så förtjust i liveshopping faktiskt, bara en massa jobbiga människor i vägen! 🙂 Men jag vill gärna prova innan jag handlar, så det blir oftast det – först efter att jag sett utbudet på internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.