Kliar!

Det kliar som fasen i ögonen när jag är på lantstället nu. Nåt jävla mög-pollen i luften eller någon sorts kvalster, kanske. Det är sjukt obehagligt och irriterande, och jag är konstant rödögd. Har aldrig märkt något av det tidigare, förutom förra helgen. Och jag brukar aldrig ha några sådana problem så här års annars, det är bara när värsta björkexplosionen sker som det är jobbigt en vecka eller två. Men det kliar inte när jag är hemma, eller på jobbet.

Bigarråerna börjar mogna nu, det finns ganska många färdiga allra högst upp. Nådde en som var nästan färdig, och den var skitgod! Söt, saftig, solvarm och helt underbar. Det dröjer nog en vecka innan de flesta är mogna, så jag kanske hinner med att mula i mig en del då. Så att det inte bara kliar i ögonen, utan även i halsen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/kliar/

2 kommentarer

    • piafiajuli 22, 2012 kl. 13:06
    • Svara

    Usch då! Jag har varit med om samma sak, kolla så det inte är mögel någonstans i huset! En vägg bakom en fastmonterad garderob hade fått fuktskada och mögel på grund av en trasig ledning, drippen dropp gjorde sen sitt under något år. På med förstoringsglaset! Tips från Piafia.

    1. Ja, det skulle inte alls vara omöjligt, det har varit ordentligt fuktigt i luften hela våren och sommaren! Nu efter en dag känns det mycket bättre, men är det likadant nästa helg ska jag se vad jag kan hitta. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.