Lite trasig och trött

Aj jävlar. Nu har jag inte bara ont i ryggen och armarna, utan även i magen. Men det kan jag inte skylla på något Ehlers Danlos syndrom eller diskbråck, och förhoppningsvis är det ganska snabbt övergående. Ipren eller Alvedon brukar ju i alla fall bita på sånt, som tur är. För den övriga smärtan kvittar det verkligen om jag käkar dem eller inte, men jag är rekommenderad 4 gram om dagen som jag kör på tills någon har en lösning som faktiskt funkar. Tramadol funkar till viss del, men det blir ju inte bra.

Dessutom värker armen som fasen efter vaccinationen i går, men det brukar bara sitta i en dag eller på sin höjd två också. Irriterande, nevertheless. I dag efter jobbet ska jag genast hem och lägga mig i soffan, eventuellt med något att äta, och löka stenhårt. Ryggskott på G. Ska ändå försöka ta mig för att laga något som räcker både i dag och i morgon, så jag slipper bry mig mer sen. Saknar redan R. Blä.

I dag kommer den lilla, lilla lönen (6493:- efter skatt) för den extremt stora ansträngningen, och jag funderar på att köpa något roligt. Lite böcker eller kanske en snygg topp. Skulle behöva ett par svarta kostymbyxor, men det är så jäkla svårt att hitta välsittande dylika som inte tappar formen efter ett par tvättar, och ändå har ett hyfsat pris. Men inte i dag, det orkar jag inte. Jag hinner (orkar) ju aldrig göra av med några pengar nu för tiden!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/lite-trasig-och-trott/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 25, 2012 kl. 10:17
    • Svara

    Lyd ett gott råd: köp inga kläder, köp böcker! De behöver inte tvättas och tappar inte formen – om man inte är fruktansvärt ovarsam med dem, vill säga…

    1. Hahaha! Jag ska läsa alla R köpte först, sen köper jag egna!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.