Matorgie

I går kväll… Ja, matorgie. Vi hade två kilo kött som vi marinerade och grillade, tillsammans med några majskolvar och halloumiost. Till förrätt käkade vi räkorna vi fått av svärisarna, men mitt sällskap var jävligt dåliga på att äta. Hälften av räkorna var kvar, så jag käkade räkor, majskolv och halloumi till huvudrätt. De andra högg in på kött, potatis och sås, men det var ändå tio skivor kött kvar sen, och jag fick inte i mig alla räkor…

Till efterrätt blev det en rabarberpaj med vaniljsås, trots att jag inte var särskilt sugen. Och vin. Spelade ett parti Carcassone, och jag vann. Tur var väl det, för jag hade berättat för alla att jag alltid vinner, och det är väl inte helt sant. Tanken på all mat och allt stillasittande så här i efterhand är inte helt bekväm, och jag skulle behöva ut och röra på mig lite i dag. Vi har inga planer för dagen, så jag ska försöka få in åtminstone en promenad. Annars blir jag mer trasig. Huvudet är lite segt i dag, men några glas vatten till att börja med kanske hjälper…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/matorgie/

2 kommentarer

  • Christinajuli 15, 2012 kl. 10:09
  • Svara

  Mmmmmm……låter såååå smaskigt!
  Själv åt jag köttfärsfylld småfralla med Brännvinsost-topping på. Ganska gott faktiskt.
  Skön söndag önskar jag du får!

  1. Det låter också gott! Hoppas fin söndag blir fin också, här regnar det hundar och katter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.