Mygginvasion

Nu är allt åkande klart och vi är på väg hemma. Det gick bra på hemresan, såg en hel del roliga saker på vägen och har haft det ganska trevligt. Inte optimalt, med tanke på att vi inte har haft något specifikt mål på resan, utan bara irrat runt och kollat på saker, men skönt och mysigt. Och tiden var ju lite väl kort, men det var våran enda chans att åka någonstans tillsammans i sommar. Nästa helg åker R till Spanien med jobbet, och kommer hem på söndagen helgen efter, och så är det säkert något som händer efter det också.

Allt som saknades var bara lite finare väder, för jag hade gärna stannat någonstans och badat. Men det har varit regnigt och grått mest hela tiden, förutom sent på kvällarna. Jag har inte sovit särskilt bra, men det hade jag inte heller förväntat mig. Jag har i alla fall sovit, om än med smärta, och kommer ta igen det jag behöver i kväll. Jag lär somna som en stock. Är även nyliven ägare till ett tjugotal myggbett, så det är tur att jag hade antihistamintabletterna med mig!

Det svärmade verkligen på skogsvägen där vi stannade för natten! På de sekunder det tog för oss att gå in i bilen och stänga dörren efter oss, fick vi in sju myggor som tänkte plåga oss hela natten. Vi satt med lampan tänd tills vi hade utrotat varenda en (nu har bilen blodfläckar på plåten i lastutrymmet), men det spelade ingen roll. Så fort man behövde ut och kissa eller borsta tänderna så var det lika illa igen. Tacka vet jag den relativt myggfria storstan!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/mygginvasion/

2 kommentarer

  1. Och på onsdag kommer VI till stan för att Prajda och förhoppningsvis blir det nåt tillfälle att ses!

    1. Ja, det ska bli kul! 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.