Någonstans i skogen

Mini-resan började redan i går kväll, med start på lantstället. Tog tåget dit på eftermiddagen (smidigt, skönt, snabbt, dyrt och försenat) och packade om väskan, laddade telefonen, och gosade så mycket jag kunde med katterna, innan de tyckte att jag var helt jävla knäpp och gick ut och roade sig som vanligt. Och så passade jag på att äta så många bigarråer jag bara kunde – herrejävlar vad goda de är! Älskaren R hade iordningställt bilen, bäddat i den och packat, så efter middagen (som skönt nog serverades hos svärisarna) drog vi.

Eftersom vi bara har två dagar på oss innan det är dags att jobba igen, gör vi allting lite snabbt. Upp tidigt, i säng sent! Fick en massa bra tips på saker att se av en kollega, som är ifrån Örebrotrakten. Har ju inte särskilt goda minnen av just den staden som sådan (efter besöket med bästa M och R i påskas), men flera saker runt omkring kan vara intressanta. Nu är vi på väg, någonstans i skogen.

Väg i skogen

Det väntar lite av varje i Närke och Östergötland. Kryptan i S:t Lars kyrka i Linköping, promenader i städerna, kanske ett musteri en bit bort, kanske en sväng upp till Nobelmuseet i Karlskoga, ruiner utanför Pålsboda (eller bilmuseet, om R får välja), andra små skumma museum eller bruk, en glass på något fint ställe, eller också blir det något helt annat. Vi får se! Ska försöka hålla er uppdaterade så gott det går, men datorn är hemma. Tur att min telefon är någorlunda smart i alla fall!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/nagonstans-i-skogen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinajuli 28, 2012 kl. 09:17
  • Svara

  Önskar er en supertrevlig road trip! Att upptäcka Sverige är ju något som glöms bort lite för mycket – försvinner liksom i alla glassiga utländsreseannonser. 🙂

  1. Tack! Ja, man hinner faktiskt med en hel del kul på bara en helg!

  • Tofflanjuli 28, 2012 kl. 10:45
  • Svara

  Motala har ett superfint motormuseum, men Motala ligger 4,5 mil från dit ni ska!!!

  1. Där var vi förra året! Jag led lite, men R var i himlen…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.