Ny vecka i stan

Dagen i går började med hyfsat fint väder, om än blåsigt som fyfan. Passade på att tvätta lite, och älskaren R ägnade sig åt diverse pyssel som städning, gräsklippning och mattvätt med högtryckstvätten. Såg en skitstor snok ringla omkring på tomten, söt! Framåt lunch var det mulet och riktigt otrevligt ute, så något bad blev det inte.

På kvällen, ganska sent, åkte vi hem med en hel massa packning och katter och grejer. Som tur är har de lätt för att åka bil, men de har inte varit hemma i lägenheten på nästan två månader! De verkade en aning förvirrade när de först klev ur burarna hemma, men det går tydligen snabbt för dem att återanpassa sig till stadslivet. Efter fem minuter låg de och lökade på sina forna favoritplatser igen.

Helgen har gått fort, och även om det inte känns som om jag har gjort något, så har jag faktiskt det! Badat, gått på krogen, hängt med R, gått igenom saker, fått saker, slängt saker, städat (tittat på alltså), solat, ätit gott och sovit länge. Nu är det alltför tidig morgon igen, och en lång vecka väntar. Det verkar kunna bli okej väder i alla fall, alltid något. Antar att många har semester nu också. Vad ska du göra den här veckan?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/ny-vecka-i-stan/

2 kommentarer

  • Christinajuli 2, 2012 kl. 10:30
  • Svara

  Ja du, det jag inte ska göra vore lättare att skriva om.
  Jag har i alla fall bestämt att jag ska ha semester varje förmiddag – om det går – och så ska jag försöka vara ute så mycket det bara går….fast det är jag ju varje dag när jag jobbar…..hm, jag tror att den enda skillnaden för mig blir att jag inte måste gå upp så tidigt…..men det är bra!

   • juli 2, 2012 kl. 13:29
   • Svara

   Ja, det är skönt! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.